Gouden kerstmutsen - weer eens iets anders.

Kerstmuts goud (Sale)
UITVERKOCHT
vanaf € 0,59

AantalStukprijs
ex. btw
Stukprijs
incl. btw
12 - 252€ 0,59€ 0,71
Let op! Bestellen is alleen mogelijk in blokken van 12 stuks.
Grotere aantallen?
Bel direct met 0172-574516

Wilt u uitstralen dat het goed gaat met uw onderneming? In dat geval hebben wij voor u het ideale relatiegeschenk. Een kerstmuts die aangeeft dat we gouden tijden beleven. Hoe een kerstmuts dit aantoont? Met een uitvoering in de kleur goud natuurlijk. Is deze muts iets waarbij u in de juiste sfeer raakt, bestel er dan zoveel als u maar wilt in onze webshop.

Kerstmuts Goud.

De vilten kerstmuts heeft een brede witte rand, maar voor de rest is deze muts helemaal uitgevoerd in een gouden kleur. Dankzij het fleece is deze muts de hele winter door warm en natuurlijk ook buiten de feestdagen om te dragen. De gouden kleur geeft de muts een uitstraling die het midden houdt tussen chique en vrolijk. Prettige feestdagen!

Wat kost dat?

Goud of zilver, dat maakt bij kerstmutsen.nl niet zoveel uit. Zowel voor de gouden als de zilveren kerstmuts hanteren we dezelfde prijzen. Dat betekent dat de prijs per stuk daalt wanneer u meerdere mutsen ineens bestelt. De laagste prijs per stuk die we bieden is 0,89 euro. In dat geval bestelt u 288 mutsen of meer. Hoeft u slechts 12 mutsen (het minimum) te hebben dan bedraagt de prijs 1,10 euro per stuk.


poppetje kerstmuts

Wat kan je van Kerstmutsen.nl verwachten?

Vóór 22.00 uur besteld, vandaag verzonden!
Verzendkosten
Nederland € 5,95 inclusief btw
Verzendkosten
België € 9,50 inclusief btw
Betalen via iDEAL
betalen met bancotact belgie Betalen met Bankcontact / Mister Cash