Goedkoop kerstmannenpak Kopen ?

Kerstmannenpak 5 delig.
UITVERKOCHT
vanaf € 5,74

AantalStukprijs
ex. btw
Stukprijs
incl. btw
1 - 4€ 5,74€ 6,95
Let op! Bestellen is alleen mogelijk in blokken van 1 stuks.
Grotere aantallen?
Bel direct met 0172-574516

 

De laatste! Nog 1 pak beschikbaar.

Goedkoop Kerstmannenpak?

Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres voor het mooiste kerstman pak! Durft u het aan om een geschenk aan uw relaties te geven waar nog jarenlang over zal worden nagepraat? Of wilt u de kerstviering bij de familie extra opleuken? Wij hebben de oplossing, maar u moet het maar net aandurven. Bij ons bestelt u namelijk een compleet kerstman pak eenvoudig online. Komt u met dit pak op de proppen dan weet u zeker dat u uw familie of collega’s zal verbazen.

Het kerstman pak voor mannen!

Hoe compleet is ons kerstman pak? Nou, om eerlijk te zijn behoorlijk compleet. Een broek en een vest zijn natuurlijk onmisbaar, maar wat is de Kerstman zonder zijn baard? Dat is geen echte Kerstman. Die baard krijgt u er dus gewoon bij, dat is logisch. Hetzelfde geldt overigens voor de muts die bij de Kerstman natuurlijk niet mag ontbreken. Het enige dat we u niet leveren is een arrenslee met rendieren.

One size fits all

Naast het grote voordeel dat wij een compleet kerstman pak leveren, bieden we meer! Namelijk een one size fits al kerstpak voor mannen. Of u nu groot, klein, lang of kort bent, met dit pak zit u altijd geramd. U hoeft dus niet bang te zijn dat dit kerstman pak u niet goed zit of niet mooi staat.

Snelle levering Kerstmannenpak ?

Kleding is tegenwoordig vaak schreeuwend duur, maar Kerst moet leuk blijven. Daarom is dit Kerstman pak voorzien van een prijs die eigenlijk nergens op slaat. Schaft u 10 van deze pakken aan dan betaalt u 5,95 euro per stuk! Hebt u aan één pak genoeg dan bedraagt de kostprijs nog steeds maar een schijntje: 7,85.

Groothandel en grote aantallen Kerstmannenpak!

Voor wederverkopers of grotere aantallen van de kerstmannenpakken hebben wij speciale kortingen - bel hiervoor met 0172-574516 of stuur een email. Kerstmutsen.nl is ook uw groothandel in Kerstmannenpakken! Grote aantallen? Green probleem!


poppetje kerstmuts

Wat kan je van Kerstmutsen.nl verwachten?

Vóór 22.00 uur besteld, vandaag verzonden!
Verzendkosten
Nederland € 5,95 inclusief btw
Verzendkosten
België € 9,50 inclusief btw
Betalen via iDEAL
betalen met bancotact belgie Betalen met Bankcontact / Mister Cash