Goedkope Kerstmuts met lichtjes ?

Kerstmuts met licht
vanaf € 0,79

AantalStukprijs
ex. btw
Stukprijs
incl. btw
12 - 23€ 0,99€ 1,20
24 - 47€ 0,95€ 1,15
48 - 95€ 0,89€ 1,08
96 - 143€ 0,87€ 1,05
144 - 287€ 0,85€ 1,03
288 - 431€ 0,79€ 0,96
Let op! Bestellen is alleen mogelijk in blokken van 12 stuks.
Grotere aantallen?
Bel direct met 0172-574516

Kerstmuts met licht als ultiem relatiegeschenk

Een kerstmuts met licht als relatiegeschenk rond de feestdagen. Wanneer u daarvoor kiest weet u zeker dat u opvalt bij de ontvanger van dit presentje. Ziet u een dergelijk relatiegeschenk wel als een goede optie dan hebben wij goed nieuws voor u: bij kerstmutsen.nl vindt u verschillende soorten kerstmutsen waar u uw relaties mee kunt verrassen. Op deze pagina vindt u ons topproduct, namelijk de kerstmuts met licht!

Waarom een kerstmuts met licht kopen?

Een kerstmuts op zich is een doodgewone muts in rood en wit. Op zich leuk om weg te geven, maar heel spectaculair is het nu ook weer niet. Wie op zoek is naar een kerstmuts met net dat beetje extra zou met deze kerstmuts met licht wel eens de juiste slag kunnen slaan. Deze kerstmuts heeft vijf sterren (aangebracht op de muts) en in die sterren zijn lampjes verwerkt. De lichtgewicht knoopcel batterij zorgt ervoor dat de lampjes vrolijk knipperen. Zo’n kerstmuts met lampjes is natuurlijk veel spectaculairder dan een gewone muts.

Goedkope kerstmutsen met licht

Als u deze vilten kerstmuts met lampjes aanschaft houdt u er het best rekening mee dat we korting geven op grote aantallen. We verkopen deze kerstmuts met licht in blokken van 12 en de prijs per stuk daalt naarmate de bestelling groter wordt. Dus ook voor de goedkoopste kerstmutsen zit u op het juiste adres!

Heeft u vragen over dit product of een van onze vele andere producten? Neem dan contact met ons op. Want natuurlijk bieden we in onze webshop veel meer dan alleen deze kerstmuts met licht. Kijkt u rustig verder in onze shop en wellicht vindt u naast deze kerstmuts met licht nog wel vele andere leuke producten.


poppetje kerstmuts

Wat kan je van Kerstmutsen.nl verwachten?

Vóór 22.00 uur besteld, vandaag verzonden!
Verzendkosten
Nederland € 5,95 inclusief btw
Verzendkosten
België € 9,50 inclusief btw
Betalen via iDEAL
betalen met bancotact belgie Betalen met Bankcontact / Mister Cash